Priče

Seks i napad panike

Nova priča Brunxte, ovog puta o final boss levelu seksa
:
Seks i napad panike

Veći deo života se borim sa anksioznošću i depresijom. Nisam Goran Bogunović, al’ mogu da pogledam. Šalim se, ne. Sad će mnogi od vas reći, jao ne još jedan lik što je nekad bio malo tužan, pa je odmah to depresija i anksija. Upravo zato što znam šta depresija i anksioznost zapravo jesu i koliko su to odvratna i prljava stanja ili bolesti kako god želite, ne gadjam se tim izrazima olako. Idem na psihoterapiju od baš mladih dana, nekad i sa pauzama od nekoliko godina, nekad češće, nije ni bitno, uglavnom, ako imate ovakvih stanja i sranja idite kod stručnjaka, ima baš brutalnih i sigurno će vam mnogo pomoći. Ima i govana koji ne bi pomogli ni golubu sjebanom, ali dobro, profesija kao i svaka druga. To je prvi deo ove priče. 

Drugi deo je da takodje od ranih dana kao i svaki mladi momak, da ne kažem mladić jer mi je to nekako šupački nosim u sebi pitanje Majko, majčice jesam li ja jebač i ako jesam, da li sam baš dobar jebač?

E sad, kako dati odgovor sebi, a i drugima na to pitanje? Koji su kriterijumi jebačluka? Jesam li ja baš taj Neo the Odabrani u ovo Jebatriksu? Uglavnom što bi rekli klinci retardi pred Novu godinu ili neku glupu žurku Pa da počnemo heheheheeh mrššš.

Prvo da odbacimo neke zablude. Na primer: 

Jebač je čovek koji je spavao sa 100 žena, realno znam ljude koji su spavali sa mnogo žena i veze sa seksom nemaju. Kako znaš hehe, jesu te jebali? Da jebali su me, ovo je zapravo jedna tužna gej ispovest priča. Ne, nisu me jebali, nego jednostavno znam. 

Jebač je osoba koja je probala million poza i imala seks na čudnim mestima. Nije. To što si jebao u parku i na Exitu ne čini te jebačem, nego su te komarci ujeli za testis i pijani Englezi ti videli čmarsona dok si napinjao neku nesretnicu iz Doboja. Moraš mladi junče početi postavljati prava pitanja. Pa reci nam čika Hupi presveti seksualni sifu i masteru. Evo sad ću. 

Da li si nekad sine moj došao svojom rukicom do tog klitorundeka preko gaćurdi, hulahopki I farmerica na minus 3 u dvorištu iza zgrade i doveo svoju izabranicu do orgazmusa? Da li si imao seks i uspeo da održiš erekciju dok je iz dnevne sobe tiho dopirao glas Ibrice Jusića i njegove čuvene numere Jubi san, jubi vaču kćer? Jesi li imao seksatorea dok su u sobi pored njeni roditelji takođe imali isti, ali si kao pravi Seksančić Ivan pregurao to, da ne kažem progurao? Moraš shvatiti jebač se i rađa i postaje. Bog ti daje darove, a na tebi je šta ćeš sa njima činiti (Kolja verovatno). Moraš biti taj Filip Višnjić vaginalni guslač prijatelju. Moraš osetiti taj klitoris targerijan čak i kada ga ne vidiš, jer retko ćeš ga videti.

Uglavnom da se vratimo na priču koja se dešava jednog sunčanog februarskog dana. Sunčani februarski dan, već samo po sebi čudnovato i retko. Već sam nedeljama bio u kurcu sa deprom i demonima. Kod osobe koja je u depri i/ili anksioznosti libido je na nivou srpske privrede. Znači u teškom kurcu je, ako niste skontali. Erekcija je događaj, a seks je Nova godina u tim danima. 

Uglavnom, dođoh kući sa posla i malo se poljubih i pomazih sa devojkom. Kad na opšte zaprepašćenje svih prisutnih, desi se nešto neverovatno. Erekcija i to baš momačka. Kukuuuuu pomislih u sebi, ovo ne smemo zafrknuti. Zgrabih devojku i odnesoh je do spavaće. Šalim se, nisam to uradio, ali zvuči kul i jebački. Otidosmo do spavaće, napaljeni. Krenemo sve polako i kako treba. 

Sad hoćete detalje neke, ne može. Uglavnom bilo je jako dobro. Kad mi se prikrade odvratna misao jebem li joj majku. Joj Bože samo ne sad, nemoj sad paniku i misli. I kao što to uglavnom biva, kad pomisliš samo nemoj sad, to obično krene tad. 

Ako nikad niste imali panični napad, to ukratko izgleda ovako: osećaj je kao da ćeš umreti. Kod nekoga je više fizički, lupanje srca, lažno gušenje, nekontrolisano znojenje i tako te predivne stvari. Kod mene su misli koje jurcaju kao formule kad krenu nedeljom na sport klubu. Svaka formula je jedna misao, naravno svaka je užasna i budi mi teški strah. I one se tako trkaju do cilja i nebitno je koja pobedi, ja ću biti svakako jeban i kreće panika. 

Nego, to se dešava usred najboljeg seksa ikada i ja se jebeno ne dam. Ne dam ti kurvo anksijo da mi sjebeš ovaj prelepi seks. Ali ne da se ni ona, mislim na bolest, ne na devojku, mada ne da se ni ona ako ćemo iskreno. 

I tako ide u krug red panike, red seksa aaaaa, ooooooo, uuuuu, aauuiiooouuuaaaaaaaaaaa. Ali nekako ja to izgurujem sve, valjda postoji ta reč. Nekako ja, da izvinite, na izrazu jebem kroz panični napad i konačno dobijam odgovor na pitanje: 

Majko, majčice jesam li ja jebač?

Jesi sine i to najbolji na svetu.

Sreća trajaše kratko jer kad se taj seks završio, što je bilo prilično brzo, priznaću, nisam debil pa da lažem ovde, ostao je taj strah, ali i ta pobeda zauvek.

Ako imate simptome bilo kojih mentalnih bolesti, stanja, poremećaja, kriza, nebitno manjih ili većih, pričajte sa nekim. Pričajte sa lekarima, drugarima, sa bilo kim. Javite se i meni slobodno, sve je to kul i biće sve u redu. I to će proći kao i moj onaj seks kratki. Držite se i uzdravlje.