Priče

Doživljaj Osmog marta polu - autističnog čovekodeteta

Ja sam odrastao tako da nisam znao da postoje prava žena/muskaraca, valjda mama i baba vole da kuvaju??
:
Doživljaj Osmog marta polu - autističnog čovekodeteta

Za 8. mart sam saznao kad mi je u osnovnoj školi blagajnik odeljenja tražio pare da kupimo nešto učiteljici, bio sam u fazonu wtf šta bre malopre sam bio u ćošku pola časa jer nisam zapisao jednu rečenicu koju je izdiktirala nego blenuo u penis nacrtan na stolu od strane brezobraznih petaka u drugoj smeni, neću toj veštici ništa da poklonim i šta je uopšte blagajnik odeljenja imamo bukvalno 8 godina?

I nemam pojma šta smo kupili taj dan, u svakom slučaju to je neko moje prvo sećanje na taj datum, pa sam se valjda raspitao kod roditelja i počeo da obraćam pažnju da postoji neki dan kad se isključivo ženama (sebično) kupuju pokloni. I da, tih dana sam i saznao da se devetog marta drugarima čestita dan pedera hehe, neko dobije poklon, a neko genijalnu šalu koju može da koristi ceo život, ko je bolje prošao ženoidi??

E sad, ja sam odrastao tako da nisam znao da postoje prava žena/muskaraca, valjda mama i baba vole da kuvaju??? A ćale bleji ceo dan na poslu, tek kad sam dobio brz internet saznao sam da postoje žene koje ne uzimaju muževljevo prezime (ugl bludnice koje su opštile zbog zadovoljstva, a ne zbog produžetka vrste) jer tako gUbE sVoJ idEnTiTeT (krindž).

A nejednakost u polovima sam shvatio kada smo došli mamurni na fizičko drugarica i ja i ona je samo rekla da je boli stomak, a ja sam morao onakav nikakav da vučem opremu i penjem se na konopac i onda posle svega da uđem u svlačionicu i kažem svakom drugaru dobar kurac kralju, no homo. jedino što je u našoj svlačionici bilo dobro što smo imali za pišanje neko pojilo i onda smo se takmičili ko više može da dobaci u vis. Bio je tu neki Siniša koji je imao jako usku kožicu, to je neki medicinski problem i on je onako mogao da ga ušići i mlaz ne moš verovati, dobaci do plafona skoro. Legenda je bio Siki, skoro je uhapšen jer je pregazio neku babu taksijem, al jebiga, nesrećan slučaj. A da, žene, feminizam i Osmi mart, odlutao sam.

Nemam pojma kako je to tačno počelo, al' u principu Jovanka Orleanka gori na lomači, pa nešto nešto i sad kao imamo sve ove nove termine.

I svom tom ludilu je zadnja odolevala Švajcarska koja je poklekla i toj modi i 1971. dala ženama pravo glasa. I sad neke žene farbaju sise u boje Ukrajine ispred Ajfelove kule i to vam je feminizam. E i kažu da je feminizam nešto oko kratkih haljina, zaslužile su?? Ma nemam pojma. Mislim da su završile sa tom borbom i sad se bore za prava muškaraca koji se osećaju kao žene, tako mi deluje po mrežama.

I sprdamo se mi dosta na tu temu, al jebiga kako da se ne  sprdamo kada se u Evropi i Americi bore masovno za pravilnu upotrebu zamenica, a negde u Aziji žene traže azil jer su prijavile silovanje, a seks van bračne zajednice je no-no i sad oće da ih bičuju. Jebiga. Izbori se prvo za prava žena, a onda brini o muškim poremećajima.

To kažem jer vidim da je prijateljicama feministkinjama neprijatno kada moraju da se zahvale na moje blentavo SREĆAN 8. MART, kao jebiga nisu one krive što su se tako rodile niti su nešto posebno time uradile, samo su inkubatori za rađanje superiornijeg ljudskog bića muškarca.

Žene moraju da shvate jednu veoma bitnu stvar, a to je: denacifikacija i demilitarizaci.... oprostite, oprostite, ne znam šta mi bi. Šta sam zapravo hteo da kažem je da morate da shvatite da vas volimo i poštujemo više nego što mislite, al' to ne pokazujemo jer su nas učili kad smo bili mali da muškarci koji pokazuju emocije su najobičnije pičkice (jesu). I morate da naučite da se ne trigerujete na svako sranje koje pročitate na netu. Srećan Osmi mart legende ❤️