o nama

Ko smo mi?

Strani plaćenici i domaći izdajnici, degeneričnog avangardnog humora i pećinskih ideologija, liberali i klerofašisti, radikalne feministkinje, velikosrpski hegemonisti, poštovaoci lika i dela Junga i Radiše, beta narkomani, filmski kritičari, sigma sociolozi, retrogardne kafedžije, u horoskopu podznak onaj što sam te jebo, društveni kritičari živimoudruštvu, teoretičari zavere Cvijanovog ubistva, politički nekorektne kvir komunjare, mrzitelji levijatana, promoteri nezdravog razuma, ljubitelji trandža i tradicionalne srpske porodice, osvetnici tih nekih pravih evroatlanskih vrednosti, jedači govana koja smo sami izasrali…

Što uopšte ovo radimo?

Jer izvor informisanja ne moraju biti samo brze, kratke vesti kojima portali trče trku za klikove. Texter je mesto za duži sadržaj jer verujemo da nije istina da publika nema pažnju, već da nema kvalitetno mesto gde može da je usmeri.

Ovo je siguran prostor za eksplicitan, politički nekorektan sadržaj. Cenzura i osetljivost  društvenih mreža su prosto jako krindž, a ideja Textera je da gaji kulturu kurcobolje i neistomišljenika. Rasprave i neslaganja mogu i treba da postoje, cenzura ne sme.

Ovde ćete naći sve pod kapom nebeskom u praznom prostoru između mimova i krindž portala, obaveštene i neobaveštene, iskrene i sеlektivno zainteresovane, definitivno ne novinare. Pišemo ono što bismo i mi čitali da imamo gde.

Ima posla ko oće da radi

Ako se prepoznajete u navedenim grupama i gotivite neplaćeni rad, pozivamo vas da nam šaljete vaše tekstove na texter1453@gmail.com